Maatwerk

Wij maken hogedrukreinigers op maat

VOOR ALLES EEN OPLOSSING

Bij Solid+ gaan we er graag prat op dat nagenoeg alles tot de mogelijkheden behoort: gaande van de productie van één toestel tot een groter project, zoals hogedrukreinigers in het kader van gemeentediensten (bijv. eliminatie van onkruid) of de brandweerdienst (bijv. de straat schoonspuiten), wij leveren maatwerk dat naar werkelijk alle vakgebieden en de dienovereenkomstige vereisten kan worden vormgegeven.

Indien gewenst komen wij ter plaatse, schatten we jouw doeleinden en de situatie waarin deze verwezenlijkt moeten worden in, en denken we oplossingsgericht met je mee.

VAN TEKENING TOT TESTFASE

Zo werken we in intens overleg naar een oplossing op maat, waarvan we je, samen een gedetailleerd voorstel, ook een 2D- of 3D-tekening bezorgen. Zo krijg je een precies en volledig beeld van wat we voor jou realiseren. Na jouw goedkeurig wordt er meteen overgegaan tot productie.

Aangezien we de optie bieden onze standaardmodellen (gemaakt met het oog op de agrarische sector, motorcross, haven, werkbussen, etc.) naar behoeven aan te passen, en er in onze service naar streven de klant zoveel mogelijk te betrekken, is deze bovendien altijd welkom om ‘zijn’ toestel mee te komen keuren en testen in de praktijk.

Van tekening tot testfase: wij werken naar een oplossing op maat

“Onze kwalitatieve service sluit naadloos
aan bij de topkwaliteit van onze hogedrukreinigers.”

Vind jouw dealer

Wij werken exclusief samen met verdelers van Solid+, met wie we een nauw contact onderhouden en wie dan ook instaan voor de service achteraf. Een overzicht van onze dealers vind je hier.

IK WIL DEALER WORDEN >

Solid+ is een merk van VRS+
John Cockerillstraat 29
3920 Lommel
België

BE 0676.807.206