Over ons

Dé Belgische fabrikant voor industriële hogedrukreinigers

SPECIALIST IN HOGEDRUKREINIGERS

Met meer dan 35 jaar aan ervaring achter de hand en een schat aan professionele kennis, zijn wij dé Belgische fabrikant bij uitstek voor industriële hogedrukreinigers die levenslang dienstdoen, en bestand zijn tegen de meest uitdagende en zware werken.

Bovendien hebben wij dan wel een uitgebreid assortiment aan hogedrukreinigers (en onderdelen) voor zowat alle mogelijke doeleinden in petto, wij verzorgen in onze eigen werkplaats ook maatwerk.

KWALITEIT, EXPERTISE & SERVICE

Ons maatwerk wordt telkens gefabriceerd uit de meest kwaliteitsvolle, duurzame materialen, zoals roestvrij staal, en met een nauwgezette inachtneming van de veiligheidsnormen. Als hecht familiebedrijf bieden we onze verregaande expertise aan in een persoonlijke, gemoedelijke sfeer en een snelle, klantvriendelijke service waarop je blind vertrouwen kan.

Zo staan wij steeds binnen een mum van tijd klaar om je de ondersteuning te verlenen die je verdient, zij het met onze grote stock aan onderdelen, zij het met oprecht advies bij een reparatie of dergelijke.

Specialist in hogedrukreinigers met kennis en ervaring

“WIJ STAAN altijd KLAAR OM JE TE ONDERSTEUNEN, zij het met oprecht advies of onderdelen uit onze ruime stock.”

Vind jouw dealer

Wij werken exclusief samen met verdelers van Solid+, met wie we een nauw contact onderhouden en wie dan ook instaan voor de service achteraf. Een overzicht van onze dealers vind je hier.

IK WIL DEALER WORDEN >

Solid+ is een merk van VRS+
John Cockerillstraat 29
3920 Lommel
België

BE 0676.807.206